To main content

Nærmiljøet

På Spinderitunet bor du fredelig men sentralt, midt i hjertet av Solbergelva. Fra boligen din har du gåavstand til skole, barnehage, turområder, idrettsanlegg og nærsenter med dagligvare, apotek og kafé. Samtidig har du alt Drammen har å by kun 15 minutter unna. Her finner du et stort utvalg av restauranter, utesteder, shoppingmuligheter og et yrende kulturliv.

Nærsenter ca. 290 meter
Dagligvare ca. 290 meter
Skole ca. 500 meter
Lysløype: ca. 650 meter

Universitet: ca. 8000 meter
Buskerud Storsenter ca. 5500 meter
Bragernes Torg ca. 8100 meter
Drammen Teater ca. 8000 meter
Drammen Kino ca. 8100 meter
Union scene ca. 8000 meter
Drammensbiblioteket ca. 8000 meter

Et nabolag som innbyr til aktivitet!

Er du glad i friluftsliv og liker en aktiv livsstil, er det et stort utbud av tilbud i umiddelbar nærhet av Spinderitunet!

Solbergfjellet – Få overblikket!

Rett utenfor døra på Spinderitunet har du tilgang til flott turterreng. Det er bare å pakke sekken og ta turen ut i Solbergfjellet naturreservat. Følg stien oppover fjellsiden og du er raskt oppe i over 400 meters høyde. På toppen av Knabben kan du skjenke deg en kaffekopp og nyte både kaffen og den fantastiske utsikten!

Drammen Skisenter – Tett på fart og spenning!

Kun en kort svipptur unna Spinderitunet ligger Drammen skisenter, som er en helårs aktivitetspark. Stolheisen frakter deg til toppen, og og om vinteren kan du bryne deg i ni ulike nedfarter for alle ferdighetsnivåer. Skisenteret har også et eget parkanlegg for ski og snowboardere som liker å trikse og hoppe høyt. I sommerhalvåret er det tilrettelagt for stisykling og klatring i anlegget.

Solbergbanen – Ta del i en stolt idrettstradisjon

Solberg har en stolt idrettstradisjon. Om vinteren er det full fart på Solbergbanen, kun et langt keeperutkast fra Spinderitunet. Her holder bandylagene til Solberg IF til. Bli med å heie frem elitelaget, eller snør på deg skøytene og ta en runde på isen.

Idrettshall: ca. 500 meter
Skisenter: ca. 4000 meter
Idrettsbane: ca. 500 meter
Travbane: ca. 2500 meter
Sykkelstier: ca. 10 meter
Knabben: ca. 1500 meter
Turstier: ca. 10 meter
Svømmehall: ca. 8000 meter
Treningssenter: ca. 3000 meter